BI SelectTraditioneel vernieuwend

Als innovatieve speler is BI Select gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van bekabelingssystemen voor niet-standaard situaties.  Hierdoor zijn wij een ervaren en toegewijde partner om de unieke producten van Simon in de Nederlandse markt te introduceren.

Bij het bedenken van die bekabelingssystemen oplossingen gaan wij uit van de wensen van de opdrachtgever en de situatie ter plaatse. Dit uiteraard in overleg met de betrokken partners: adviseurs, ontwerpers, installateurs, architecten en groothandels. BI Select producten zijn bij uitstek functioneel, duurzaam en esthetisch.

Flexibel & praktisch

Onze producten komen voort uit overleg met de klant en komen hierdoor altijd tegemoet aan een bestaande vraag of probleem. Zo voorziet de verplaatsbare laptopzuil onderwijsinstellingen in de hele Benelux van flexibele oplaadmogelijkheden. Dankzij het verplaatsbare karakter verhuizen onze oplossingen met de bureaus mee.

Deze praktische instelling ziet u ook terug in onze service. BI Select levert haar producten en systemen vaak voorgemonteerd en plug & play. Behalve dat BI Select snel levert, kan de levering geheel worden afgestemd op de installatieplanning ter plaatse: in fasen of op afroep.

BI Select is één van de weinige spelers op de markt die alle technische expertise en productie zelf in huis heeft. Hierdoor zijn eventuele aanpassingen eenvoudig te maken.

Duurzaam

Wij vinden dat de bekabelingssystemen van vandaag flexibel moeten zijn en ruimte moeten bieden aan de behoeften en mogelijkheden van morgen. Dit is beter voor de gebruiker, de wereld en uw budget. De aluminium producten van BI Select zijn daarom robuust en gaan een heel gebouw leven lang mee.

Design

Bekabelingssystemen dienen functioneel te zijn en zo min mogelijk aandacht te vragen. Als ze toch zichtbaar zijn in de kantoorruimte dan moet veel aandacht worden besteed aan de vormgeving en afwerking. Onze aluminium oplossingen hebben hierdoor een strakke, hoogwaardige en minimalistische uitstraling.

Neem contact met ons op.

Onze referenties:

In de vele jaren dat BI Select actief is in de projectenmarkt, hebben wij gebouwen van allerlei soorten opdrachtgevers mogen bekabelen. Bijvoorbeeld publieksruimtes, kantoorgebouwen, call centers, onderwijsinstituten en instellingen in de medische en zorgsector.

Zie onze verschillende nieuwsbrieven voor een indruk en referenties.