Over Simon Electric

Simon Electric heeft meer dan 100 jaar ervaring in schakelaars en wandcontactdozen, werkplekaansluitingen, binnen- , buitenverlichting en bedieningspanelen. Simon blinkt uit in een traditie van design,  innovatie en emotie. Nu is het ongekend vernieuwende productaanbod van Simon ook beschikbaar in Nederland, exclusief via BI Select.

Simon vereenvoudigt de meest geavanceerde technologie zodat u deze moeiteloos kunt gebruiken. Het bedrijf is ontstaan vanuit een kleine werkplaats in Spanje in 1916, om tegemoet te komen aan de toen grote vraag naar lamparmaturen. Meer dan een eeuw later is de Simon groep actief in meer dan 90 landen. Het bedrijf wordt nog steeds geleid door familie van de oorspronkelijke oprichter, inmiddels de vierde generatie.

Met name in Spanje is het schakelmateriaal van Simon zeer herkenbaar. Het licht aan- en uitzetten is een onbewuste handeling die meerdere malen per dag wordt herhaald. Maar de uitgebreide digitale en automatische functionaliteit van nieuwe Simon producten wordt steeds meer geïntegreerd in het dagelijks leven van vele gebruikers.

In Nederland veel gevraagde producten zijn de luxe schakelmateriaal serie Simon 100 , de IP66 waterdichte vloerdozen, de CIMA 500 vloerdozen en de Simon 400 bureau opbouwunits.Maar daarnaast ontwikkelt Simon nog vele andere producten. Zoekt u een Simon product dat nog niet op deze Nederlandse website staat?

Neem dan contact met ons op .