Het gemak van verbinden wanneer en waar je wilt

Bewegingsvrijheid betekent dat je niet gebonden bent aan één werkplek. In een modern kantoor is dit gegeven belangrijker dan ooit tevoren.

Als je het ene moment op een rustig plek werkt en het volgende moment in een vergaderzaal, heb je eigenlijk meerdere kantoren in één.

Het is het veranderen van een statische routine in iets dynamisch en functioneels.
Het is kiezen waar je het liefste zit afhankelijk van die dag, de noodzaak te concentreren of het namiddag zonnetje mee te pakken op een mooie plek.
Het is kiezen waar je zit op basis van je agenda, vergaderingen of wat je die dag gedaan wilt krijgen.

Het is teruggaan naar de basis. Terug naar de essentie.

BI Select presenteert Simon 400 – omdat je werkplek elke dag verandert.

COMPACT. EEN LEEG BUREAU BIEDT RUIMTE VOOR CREATIVITEIT.

Simon 400 is ontworpen met één doel voor ogen: het bureaublad een volledig lege plek maken die creativiteit bevordert. Daarom neemt elk product uit de nieuwe collectie zo weinig mogelijk fysieke en visuele ruimte in beslag. Het design is tot 23 procent compacter en alle ongebruikte ruimte is verdwenen. Dit optimaliseert de bruikbare werkruimte zodat je elke taak in volledige bewegingsvrijheid kunt uitvoeren.

DESIGN OVERAL OP JE GEMAK MET SIMON 400

Een comfortabele werkplek is essentieel om het beste uit jezelf te halen. Daarom hebben we bij het ontwerp van de nieuwe collectie aandacht besteed aan de kleinste details.

STRAKKE LIJNEN

De eenvoudige lijnen en het strakke design geven de Simon 400 collectie een elegante, minimalistische en compacte uitstraling. Er zijn geen zichtbare schroefjes of verticale lijnen tussen componenten of zelfs op het raamwerk. Het enige zichtbare element van het product is de esthetische metalen deksel.

SUBTIELE AFWERKINGEN

Simon 400 is beschikbaar in drie elegante afwerkingen: wit, zwart en aluminium. Alle drie opties vloeien naadloos over in elke ruimte zodat klanten, collega’s en relaties zich op hun gemak voelen. En zo voelt u zich thuis in elke ruimte.

FLEXIBEL. RUIMTE VOOR VERANDERING VOOR MENSEN IN BEWEGING

Ervaar nieuwe manieren om je kantoor te benutten: verander, ontspan en herontdek je werkplek zoals je die nog nooit eerder hebt gezien.

De nieuwe dynamiek rond flexwerken is niet meer weg te denken in elke bedrijfstak. Een trend die leidt naar meer agile ruimtes waar flexibiliteit en gedeelde werkplekken de nieuwe standaard vormen.

Een ecosysteem in beweging vereist een zeer veelzijdige inrichting. De Simon 400 collecte is speciaal ontworpen om aan deze nieuwe behoeften tegemoet te komen.

Ruimte voor grenzeloze creativiteit. De in het bureau gemonteerde oplossingen hebben één doel: ruimte vrijmaken op het tafelblad die iedereen naar wens kan gebruiken. De deksel verbergt alle aansluitingen waaronder 230V  wandcontactdozen, USB aansluitingen, data, spraak, multimedia en meer. Onzichtbaar, maar altijd daar waar nodig.

De metalen deksel is zeer discreet dankzij de subtiele afwerkingen. De deksel en de aansluitingen vloeien hierdoor weg in het ontwerp van het bureau.

Voor extra capaciteit in vergaderzalen is er een versie van de bureau inbouw oplossing met een tweevoudige aansluiting. Zo zijn de aansluitingen beschikbaar vanaf elke kant van de tafel.

OP HET BUREAU

Deze oplossingen zijn voorzien van eenvoudige, aantrekkelijke lijnen. Ze maken het zeer eenvoudig om 230V  wandcontactdozen, data, spraak, USB en multimedia aansluitingen op het bureau te monteren.

EEN SNELLE EN EENVOUDIGE MONTAGE: UW COMFORT IS ONZE PRIORITEIT

Simon 400 is ontworpen voor een snelle en eenvoudige montage. U hoeft niet onder de tafel te kruipen. Zowel de  wandcontactdozen en USB aansluitingen worden voorbedraad geleverd. U hoeft ze alleen aan te sluiten op een snelle connector, zonder kabels te snijden of strippen. De componenten van de samen te stellen pakketten klikken rechtstreeks in het profiel om tijd te besparen. Zo heeft u geen gereedschap of verloop plaatjes nodig.

5 MONTAGE VOORDELEN

1 – Comfort.

De montage wordt altijd boven het bureau uitgevoerd.

2 – Snelheid.

Voorbedrade  wandcontactdozen en USB aansluitingen met een snelle Wieland® aansluiting.

3- High-speed spraak en data.

Een ideale hoek voor datakabels dankzij de aansluiting aan de achterkant.

4- Geen speciaal gereedschap nodig

Spraak, data en multimedia componenten klikken in één keer vast.

5- Betrouwbare aansluiting

Female-female multimedia aansluitingen verzekeren u van een betrouwbare signaaloverdracht.

INDELINGEN

KIES DE OPTIES DIE AANSLUITEN OP UW BEHOEFTES

Het complete pakket heeft een standaard indeling van 4, 5 of 6 plug & play modules.

Het naar wens samen te stellen pakket is eveneens beschikbaar met 4, 5 of 6 modules. Het bevat een voorgemonteerd deel (wandcontactdoos en/of USB aansluiting) en onafhankelijke modules naar keuze. Kies bijvoorbeeld uit USB, HDMI, VGA + Mini Jack, 3 RCA, RJ45 of een lege deksel.

De pakketten zijn verkrijgbaar onder één enkel productnummer met inbegrip van de behuizing, het raamwerk,  wandcontactdozen, aansluitingen en schakelmateriaal.

Zo heeft u een pakket dat past bij u en het meeste haalt uit uw ruimte en tijd.

SERIE

OPLOSSINGEN MET 4, 5, 6, 2X4 OF 2X6 MODULES

VOLLEDIG SAMENGESTELDE PAKKETTEN

NAAR WENS SAMEN TE STELLEN PAKKETTEN

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

DOWNLOAD

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met een medewerker van het BI Select om nadere uitleg te vragen.

Contact