Ontdek onze nieuwe tafeloplossingen.

Maak nu kennis met de nieuwe Simon|400 tafelmodellen van BI Select. In 2018 hebben we tientallen onderwijsinstellingen uit Nederland en België gevraagd wat zij nodig hebben om het onderwijs van de toekomst mogelijk te maken.

Daaruit bleek dat naast de laptopzuil, stroomoplossingen in het meubilair erg populair blijven. Daarnaast is de interactie tussen mobiele devices en smartboards van groter belang dan ooit.

We gingen daarom op zoek naar de best mogelijke oplossingen met de laatste techniek. Onze nieuwe producten voldoen aan de strenge BI Select standaard die u van ons gewend bent: hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Onze tafeloplossingen zijn daarom modulair in te richten met niet alleen stroom, maar ook met diverse andere aansluitingen. Zo is de nieuwe Simon|400 de marktleider qua laadtijd en veiligheid.

Het uitgebreide nieuwe pakket biedt een passende oplossing voor elke onderwijssituatie.

Samen met de vertrouwde zuilen biedt BI Select een totaalpakket voor kabelmanagement in het onderwijs. Zo weet u zeker dat alles goed op elkaar aansluit. Wat heeft uw school nodig?

Maak een afspraak met onze technische adviseurs en kom erachter wat goed kabelmanagement voor u kan betekenen.