Iedereen kan thuis wel een snelle USB aansluiting gebruiken voor de telefoon in het nachtkastje. Geen wonder dus dat dit een populaire aansluiting is in onder andere hotelkamers.Bekijk. Maar ook in kantooromgevingen is de Universal serial bus aansluiting niet meer weg te denken.

De meeste werknemers gebruiken hun mobiele telefoon ook zakelijk. Dit geldt natuurlijk in het bijzonder voor de sales afdeling of collega’s die op meerdere locaties werken. Maar wie loopt niet even van zijn vaste plek weg om in alle rust telefonisch te overleggen? Daarnaast worden steeds meer zakelijke tablets of kleine laptops opgeladen met USB.

Daarom is een ingebouwde Universal serial bus aansluiting ideaal voor een aanlandplek en flexplekken in de kantoortuin. Maar denk ook aan openbare ruimtes waar veel bezoekers komen, zoals de bibliotheek of het gemeentehuis.

Welke USB aansluiting heeft u nodig?

De collectie van Simon is jarenlang doorontwikkeld om de nieuwste Universal serial bus aansluitingen in een sprankelend design te leveren. U kunt kiezen uit vier verschillende, 2.1A USB aansluitingen:

– De snel opladende USB aansluiting

– De dubbele USB aansluiting

– De dubbele, snel opladende USB aansluiting

– De snel opladende USB aansluiting met een stopcontact

Een snelle installatie in 7 stappen

Eén van de grote voordelen van het Simon pakket is dat de oplossingen eenvoudig te installeren zijn. De populaire USB aansluiting met stopcontact is bijvoorbeeld te installeren in 7 korte stappen (productcode 10020109-130).

  1. Sluit de spanning af. Schakel de spanning van de desbetreffende groep uit. Verwijder vervolgens het frame en de deksel van het product met een schroevendraaier.  
  2. Klik de wandcontactdoos los. Met de schroevendraaier kunt u eenvoudig de klemmetjes van de wandcontactdoos losklikken.  Aan de achterzijde vindt u drie input en drie output terminals, waarmee u een verbinding kunt maken naar een andere wandcontactdoos.
  1. Maak de aansluitkabels los. Met het handige 1-klik systeem kunt u eenvoudig de draden uit de terminals halen.
  1. Kabelstrippen. Aangezien de USB aansluiting met een schroefverbinding wordt vastgemaakt, worden de drie draden gestript.
  1. Kabels aansluiten. Steek de fase, aarde en nuldraad in de terminals, schroef ze vast, en klik de wandcontactdoos weer vast.
  1. Plaats de wandcontactdoos in het frame. Het Simon 100 pakket heeft geen schroefverbinding nodig om netjes in het frame te passen.
  1. Testen. Schakel de spanning weer in en controleer of de USB aansluiting en wandcontactdozen uw apparaten opladen.

Slim opladen

Het Simon 100 stopcontact met USB aansluiting is voorzien van een slimme Smartcharge chip. Deze past de spanning aan op het aangesloten apparaat, of dat nu 1.4, 1.8 of 2.1 ampère is. Hierdoor is het product compatibel met elk apparaat en kunt u veiliger, sneller en efficiënter opladen. In combinatie met de snel opladende USB aansluiting, is uw telefoon binnen no time weer klaar voor gebruik. En zo blijft u volledig mobiel, ook tijdens een lange werkdag.

Ervaar het gemak van Simon zelf

Bent u geprikkeld door de vele toepassingen, snelle installatie en hoge functionaliteit van deze USB oplossingen? Het is bij uitstek een product dat u in de handen moet hebben gehad. Bel of mail BI Select om documentatie aan te vragen of een gesprek in te plannen met één van onze adviseurs. Zij kunnen mee denken in uw project en u de laatste Simon oplossingen laten zien.